Servicecenter in vervoer al uw vervoer in één keer goed geregeld

In 2015 zijn wij gestart met het aanbieden van touringcarvervoer. Na reeds vele jaren actief te zijn in het personenvervoer per taxi en taxibus en het snel transport was dit voor ons een natuurlijke ontwikkeling om door te maken. Wij zijn actief onder de handelsnamen Touringcarbedrijf Leeuwarden en Touringcarbedrijf Friesland. Hoewel de acitviteiten recent van start zijn gegaan beschikken wij over zeer veel expertise binnen Vervoersgroep Noord BV op het gebied van touringcarvervoer en groepsvervoer. Om deze activiteiten vorm te geven hebben wij diverse experts met jarenlange ervaring in de touringcarbranche aangetrokken. Zo beschikken wij over plannners en chauffeurs die allemaal reeds 15 jaar of langer in het vak actief zijn en rijden wij alleen met modern, goed onderhouden materiaal.

Als touringcarbedrijf zijn wij zeer breed georiënteerd. Wij zijn actief in alle verschillende vormen van touringcarvervoer. Zo verzorgen wij dagtochten en excursies, (meerdaagse) vakantiereizen, school- en zwemvervoer en sportreizen. Wij verzorgen (bedrijfs)uitjes voor personeelsverenigingen en rijden voor diverse maatschappelijke instellingen. Daarnaast laten wij ons ook inhuren door grote partijen op de markt voor bijvoorbeeld aanvullend openbaarvervoer en pendeldiensten.

Uiteraard kunnen wij indien gewenst ook catering aan boord van de touringcar verzorgen.

Als bedrijf zijn wij een teamspeler: wij kunnen door samenwerking met collegaondernemingen een zeer breed pallet aan diensten binnen het busvervoer aanbieden. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein.Wij zijn trots op het feit dat wij maatwerk leveren. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


 

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040