Servicecenter in vervoer al uw vervoer in één keer goed geregeld

Het verzorgen van spoed vervoer is een delicate kwestie. De zendingen hebben een hoog spoedeisend karakter en er zijn vaak grote (financiële) belangen bij betrokken. Ook betreft het vaak kwetsbare lading, gevoelig voor een ruwe behandeling. Daarnaast spelen persoonlijke belangen soms een grote rol als het bijvoorbeeld om vertrouwelijke documenten gaat.

Vervoersgroep Noord BV is dé ervaren koerier en is gespecialiseerd in het afleveren van spoedzendingen met een zéér hoog spoedeisend karakter. Wij hebben jarenlange ervaring in het afleveren van zendingen binnen geheel West Europa. Zo zijn wij onder andere preferred supplier van de Unis Group, toonaangevend reperateur van industriële electronica. Door deze jarenlange samenwerking zijn wij bekend bij nagenoeg alle grote productiebedrijven in Nederland en ver daarbuiten.

Wij hebben een zeer uitgebreide kennis van het wegennet binnen West Europa en weten ten alle tijden de meest snelle route naar de eindbestemming van uw zending te vinden. Onze planningsafdeling houdt constant de actuele verkeerssituatie in de gaten. Indien er zich een calamiteit voordoet op de wegen naar een eindbestemming toe zullen wij indien mogelijk de route aanpassen.

Koeriersopdrachten laten zich niet dwingen qua tijdstip en afstand. Wij zijn daarom 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Óók tijdens de feestdagen. Indien een afleveradres dusdanig ver weg is dat het niet voor een enkele chauffeur te berijden is sturen wij een extra chauffeur mee. Hierdoor ontstaat er geen tijdsverlies. Uw zending afleveren zo snel als mogelijk, dat is waar wij voor staan. U w zendingen worden NOOIT gecombineerd met andere vervoersopdrachten.

Naast het verzorgen van direct express verzorgen wij ook ontime delivery, rijden wij routes en leveren wij on board courriers.

Wij zijn dagelijks voor u onderweg binnen Nederland en ver daarbuiten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het hiernaast afgebeelde contactformulier of neem direct contact met ons op via 058-2023040.

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040