Servicecenter in vervoer al uw vervoer in één keer goed geregeld

Vervoer van en naar luchthavens

Vervoersgroep Noord is een specialist in het vervoeren van passagiers van en naar luchthavens per taxi en taxibus. Met onze airportservice bieden wij vervoer aan, met zowel luxe wagens als personenbusjes, voor een aantrekkelijke prijs. U wordt ten alle tijden vervoerd in moderne, luxe uitgeruste voertuigen van recente bouwjaren, veelal van het merk Mercedes. Uw rit wordt niet gecombineerd met andere ritten en/of passagiers. U bent met een groot gezelschap? Ook uw touringcarvervoer van of naar een luchthaven kunnen wij voor u verzorgen.

Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door onze stiptheid, jonge luxe wagenpark, en onze zeer ervaren chauffeurs. Wij kiezen er expliciet voor om alleen te werken met chauffeurs die reeds een lange, bewezen staat van dienst hebben in het personenvervoer.

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden maar zijn actief door heel Friesland, Groningen en Drenthe. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruik maken van onze diensten. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bedrijven rijden bij ons op rekening.

Speciaal voor ons luchthavenvervoer hebben wij schipholtaxifriesland.nl opgericht. U kunt via deze website uw vervoer boeken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook via het contactformulier op deze website uw luchthavenvervoer boeken. U wilt liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Bel naar 058-202 30 40.
 

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040