Servicecenter in vervoer al uw vervoer in één keer goed geregeld

Reeds vele jaren zijn wij met onze taxiservice een bekende verschijning in het nachtleven van Leeuwarden en de rest van Friesland. Wij bieden met onze luxe wagens en personenbusjes taxivervoer aan voor een aantrekkelijke prijs. U wordt ten alle tijden vervoerd in moderne, luxe uitgeruste voertuigen van recente bouwjaren, veelal van het merk Mercedes. Uw rit wordt niet gecombineerd met andere ritten en/of passagiers. U bent met een groot gezelschap? Ook uw touringcarvervoer van of naar een locatie kunnen wij voor u verzorgen.

Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door onze stiptheid, jonge luxe wagenpark, en onze zeer ervaren chauffeurs. Wij kiezen er expliciet voor om alleen te werken met chauffeurs die reeds een lange, bewezen staat van dienst hebben in het personenvervoer.

Wij zijn actief in Leeuwarden en wijde omgeving en zijn voor taxivervoer standaard te bereiken van woensdag t/m zondag vanaf 18:00. Daarnaast kunt u buiten onze standaard openingstijden gebruik maken van onze taxiservice. Wel dient u vooraf te reserveren. 

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bedrijven rijden bij ons op rekening. Naast het horeca- en zakelijk vervoer zijn wij ook actief in het vervoeren van passagiers van en naar luchthavens per taxi en taxibus. Ook verzorgen trouwvervoer door heel Noord Nederland.