Servicecenter in vervoer al uw vervoer in één keer goed geregeld

Schipholtaxifriesland.nl is onderdeel van Vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerk oplossingen in het personenvervoer én snel transport binnen West Europa.


Vervoersgroep Noord BV is dé specialistische koerier in Friesland voor het afleveren van zendingen met een zéér hoog spoedeisend karakter. Wij hebben jarenlange ervaring in het afleveren van koerierszendingen vanuit Leeuwarden en wijde omgeving naar bestemmingen door heel West Europa. Zo zijn wij onder andere preferred supplier van de Unis Group, toonaangevend reperateur van industriële electronica. 

Gestart als onderdeel van een taxibedrijf zijn wij inmiddels een zelfstandig onderdeel binnen Vervoersgroep Noord BV. Wij opereren vanuit Leeuwarden en hebben door de hele provincie Friesland wagens staan om uw zending met de hoogst mogelijke prioriteit te vervoeren.

Wij verzorgen zendingen met een hoog spoedeisend karakter. Het betreft kleine zendingen zoals documenten maar ook voor complete pallets kunt u bij ons terecht. In principe transporteren wij alle ladingen tot 500 kilogram. Onze service is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar voor onze opdrachtgevers. Wij leveren door heel West Europa.

Naast koeriersopdrachten die direct weggebracht dienen te worden verzorgen wij ook vaste routes, leveren wij zendingen op een specifiek tijdstip af(on time delivery) en leveren wij on board courriers voor wereldwijde expresslevering van zendingen.

 

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040