Uw betrouwbare partner voor al uw personenvervoer en koeriersopdrachten

Welkom bij vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerkoplossingen in het personenvervoer én snel transport. Wij zijn reeds vele jaren actief in zowel personenvervoer en snel transport door heel Europa. Ook verzorgen wij de logistieke organisatie van evenementen.

Personenvervoer
Wij bieden betrouwbare, professionele dienstverlening op het gebied van taxivervoer, groepsvervoer en directievervoer voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn actief onder de handelsnamen Verkoelen Personenvervoer, Schipholtaxi Friesland en Taxi Sjoerd.

Airportservice
Met onze airportservice bieden wij luchthavenvervoer aan, met zowel luxe wagens als personenbusjes, voor een aantrekkelijke prijs. Wij bieden deze service 7 dagen per week, 24 uur per dag aan. Wij rijden van en naar Schiphol en andere luchthavens binnen Europa.Wij zijn actief onder de handelsnamen Verkoelen Personenvervoer, Schipholtaxi Friesland en Taxi Sjoerd.

Snel transport
Met onze afdeling snel transport zijn wij als koerier werkzaam door geheel West Europa. Wij bieden deze service 7 dagen per week, 24 uur per dag aan. Wij zijn actief onder de handelsnaam Sneltransport Noord Nederland.

Event Management
Vervoersgroep Noord BV is een ervaren partner in het verzorgen van de complete logistieke coördinatie van evenementen. Wij kunnen u helpen bij logistieke vraagstukken in de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van uw event. Ook richten wij evenementlocaties in op het gebied van veilig en praktisch aan- en afvoeren van bezoekersstromen. Daarnaast doen wij aan advisering.

Voor meer informatie over de diverse onderdelen van vervoersgroep Noord kijkt u op de betreffende pagina van het onderdeel.


 

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040